niet ingelogd

Welkom op de website van vv Hellas

Programma komende 6 dagen


DatumTijdWed. nr.WedstrijdUitslagSoortScheidsrechterOpmerking(en)
14-08-202019:00Bekkerveld 1 - VV Hellas 1OOefenwedstrijd - LET OP AANVANGSTIJDSTIP IS 19:00 uur -> WAS 19:30info
16-08-202012:00VV Hellas 1 - SV Argo 1OSV argoLet op: de wedstrijd is verplaatst naar complex VV Hellas !!! Oefenwedstrijd.info

Alle afgelastingen komen meteen op de site te staan en leiders en tegenstanders worden geïnformeerd.
Gelieve niet de wedstrijdsecretarissen contacteren om te vragen of het doorgaat of niet.

Oproep voor foto's van VV Hellas kampioenschappenWe willen dit seizoen een zogenaamde presentatiegids maken. Een gids met allerlei relevante informatie over het komende seizoen met een Atal leuke weetjes en foto's. Voor deze gids zijn we op zoek naar foto's van ALLE kampioensteams uit de historie van VV Hellas (vanaf 2013). Het k=mogen teamfoto's zijn maar ook actie of feestfoto's van het kampioenschap van zowel Jeugd als seniorenteams. Een foto kun je sturen aan clubblad@vv-hellas.nl . vermeld bij de foto even de naam van het team en het seizoen (voorjaar of najaarsreeks voor de jeugd en of 35+ of 45+) waarin het kampioenschap werd behaald. Uiteraard hopen we dat ALLE kampioenen een plek krijgen in de presentatiegids.

bij voorbaat dank voor alle inzendingen.


DRINGEND HULP NODIG !!!!!Zoals eerder aangegeven zijn er meer zaken waarover het bestuur zich zorgen maakt. De club is financieel gezond en beschikt over een rijk aantal jeugdleden. Ook het bestuur is “op oorlogssterkte”. Daarnaast kennen we de Maandag Ochtend Groep (de MOG-groep). Vrijwilligers die iedere maandag en daarnaast nog regelmatig op andere dagen, in de weer zijn om de accommodatie en de spelmaterialen te onderhouden.

We doen echter dringend een beroep op jullie allen. We zijn bezig om het seizoen 2020-2021 in de steigers te zetten. Gaandeweg zien we echter dat een aantal elementen van de steiger ontbreken. Hierdoor wordt deze instabiel en dreigt in elkaar te zakken. Dat mag uiteraard nooit gebeuren.

Uit onze inventarisatie komt boven drijven dat VV-Hellas voor het nieuwe seizoen kampt met een chronisch tekort aan:
- Commissieleden Jeugdafdeling
- Jeugd(bege-)leiders
- Scheidsrechters voor jeugdwedstrijden (hiervoor wordt u een korte opleiding aangeboden)
- Een achttal spelers om ook ons derde elftal draaiende te houden.

Wij doen dan ook een dringend beroep op u allen; ouders, ooms en tantes, buren, vrienden en jeugd – en seniorleden zelf. Ga bij u zelf te rade; bent u, of is één van de hierboven genoemde personen, bereid invulling te geven aan één (of meerdere) van bovengenoemde functies. Kunt u niet iedere week? Misschien dan wel om de week of wellicht 1x per maand. Meld u alstublieft bij het bestuur en help ertoe bij te dragen dat wij ook in het seizoen 2020/2021 weer alle teams draaiende kunnen houden.

Zonder jeugdleiders, scheidsrechters en extra 3e elftalspelers gaat het ons als bestuur niet lukken dit te realiseren. Ook dat mag uiteraard nooit gebeuren!

Voelt u zich zelf aangesproken of heeft u iemand uit uw omgeving die ons kan helpen, meld dit dan via DB VV HELLASupdateDe overschrijvingstermijn is nog niet officieel verstreken maar we kunnen jullie wel al van een update voorzien.
Max Frenken zal ons na 1 jaar verlaten. Hij vergezelt Kevin Nowacki in de overstap naar SVME. We wensen Max veel succes (behalve de 2 wedstrijden tegen Hellas natuurlijk ;-) ) bij zijn nieuwe club. We kijken terug op een prima samenwerking. Dank Max.

Dat onze trainer de overstap naar SVME zou maken was al een tijdje bekend. Toch willen we ook Kevin alvast bedanken voor zijn inzet en gedrevenheid. Het afgelopen seizoen, ondanks dat we het niet konden afmaken, heeft bij Hellas een prima indruk achter gelaten. Met zijn trainnerscapaciteiten heeft hij ongetwijfeld nog een lange succesvolle weg voor de boeg. Ook Kevin wensen we veel succes bij zijn nieuwe club en wat voor Max gold, geldt ook voor Kevin; behalve de 2 wedstrijden tegen VV Hellas natuurlijk :-)

Roel Snellings verlaat het Limburgse land en zal zodoende geen vaste waarde voor ons 1e elftal meer zijn. Hij zal naar alle waarschijnlijk 1 x per 2 weken zijn opwachting maken op de bank of bij het 2e elftal op de momenten dat hij vanuit de randstad weer in het zonnige zuiden aanwezig is. Daar zijn we blij mee.

Verder moeten we helaas vermelden dat de twee Huuben (niet de Huubs van Demi-sec!) de vlaggenstok aan de wilgen hangen. Huub1 stopt als grensrechter bij het 1ste elftal en Huub2 stopt als grensrechter bij het 2e elftal. Twee clubmannen in hart en nieren die we niet genoeg kunnen bedanken voor hun inzet in de afgelopen jaren. Daarnaast wensen we Huub Rongen een zeer voorspoedig herstel en hopen we uiteraard dat we beide Huuben gezond en wel weer langs de lijn en op ons sportcomplex mogen ontmoeten.

Nieuwkomers aan het spelers front zijn er op dit moment nog niet te vermelden. Wel lijkt het erop dat het 1e elftal een nieuwe grensrechter gaat krijgen. Niels Faessen, die zijn actieve carrière beëindigt, zal de vlag ter hand nemen bij het 2e elftal. De verwachting is dat de wedstrijdbal snel plaats zal maken voor een bitterbal, gehaktbal, bamibal of nasibal. Het 2e elftal is uitermate blij met de nieuwe aanwinst.

Geen nieuwe spelers voorlopig maar hopelijk gaat wel Maiko van Geffen zijn opwachting weer maken op de velden. Deze rasvoetballer, stylist en technicus pur sang is al een hele tijd uit de running met een mysterieuze blessure. Koemnd seizoen probeert hij de draad weer op te pakken. Hopelijk laat zijn lijf hem niet de steek en is hij snel weer op zijn oude niveau.

Maar goed. Eerst maar eens met z'n allen corona overleven en hopen dat we het nieuwe seizoen allemaal gezond en wel aan de aftrap kunnen verschijnen.

Grensrechters gezocht


Voor ons 1ste elftal zoeken we voor volgend seizoen een grensrechter. Ben jij de man of vrouw die op zondag beide teams (en de tegenstanders) wil helpen de wedstrijden tot een goed einde te brengen? Meld je dan aan door een email of een belletje naar de technische commissie. Je vindt de contactgegevens via het menu "Vereniging".
nocnsf protocol a4.pdf

poster bestuurders.pdf

poster ouders.pdf

poster sporters.pdf

poster trainers.pdfHeb je vragen omtrent de onderstaande mededeling mail ze dan naar vragen@vv-hellas.nl
Het bestuur zal de vragen op een later tijdstip gebundeld beantwoorden.

Bestuur VV-Hellas

klik FILE hier voor de

privacyverklaring van VV Hellas in het kader van de AVG
klik FILE hier voor de folder van onze kledingpartner en sponsor Rovi Sport in Meerssen


VV Hellas kleding bestellen?


Wil je behalve het trainingspak, ook polo's, regenjacks, slidingbroekjes etc zijn mogelijk met Hellas logo!
PDF Klik hier voor de actuele flyerVacatures


VV Hellas is altijd op zoek naar vrijwilligers, maar voor het komende seizoen zijn wij in het bijzonder op zoek
  Scheidsrechters voor zowel de zaterdag als de zondag (uiteraard tegen vergoeding),
heb je interesse meld je dan via ws@vv-hellas.nlPostadres:
Pendersstraat 2
6343 BB Klimmen
www.vv-hellas.nl
info@vv-hellas.nl

IBAN: NL12RABO0125997795
Banknummer: 125997795
KVK: 58224505
KNVB nummer: PWFN00CHoofdsponsor

Mededelingen
Activiteiten


Er zijn geen activiteiten gevonden.

Twitter